Om oss

Vi vet hur en betalningsanmärkning kan ställa till det för den som vill låna pengar. Det kan bli svårare eller rent av omöjligt att skaffa bostad, teckna ett telefonabonnemang eller köpa en vara på avbetalning.

Får du en betalningsanmärkning på grund av att du exempelvis glömt av en räkning eller varit bortrest och missat en räkning får du en prick som vanligtvis ligger kvar i 36 månader. Du kanske har en stabil ekonomi men tack vare pricken nekas du att ta lån under en lång tid.

Många långivare ger avslag på låneansökningar direkt om det visar sig att låntagaren har en betalningsanmärkning. Vi tycker det är synd och anser att dessa långivare borde ta en närmare titt på vad anmärkningen beror på och hur låntagarens betalningsförmåga har sett ut den senaste och närmsta tiden.

En hel del långivare gör individuella bedömningar när en eller flera betalningsanmärkningar föreligger och målet med Lån-Betalningsanmärkning.se är att jämföra och recensera just dessa.

Vårt syfte

Syftet med Lån-Betalningsanmärkning.se är att upplysa om vilka lånmöjligheter personer med betalningsanmärkningar har. Vi jämför långivare som accepterar betalningsanmärkningar och hjälper konsumenter genom att synliggöra lånevillkor och villkor för betalningsanmärkningar.

Vi vänder oss i första hand till personer som har en god kreditvärdighet och avråder personer med låg kreditvärdighet från att ta lån – även om långivaren har låga krav.

Oberoende jämförelser

Många lån som vi jämför är våra samarbetspartners som kompenserar oss. Detta kan påverka vilka lån vi skriver om, var och hur lånen visas på en sida. Detta påverkar dock inte våra omdömen. Våra åsikter är våra egna och vi påverkas aldrig av tredjepart.

 

Teamet på Lån-Betalningsanmärkning