Kredit365

Lånevillkor hos Kredit365

 • Ålderskrav18 år
 • InkomstkravDeklarerad inkomst
 • Utbetalning0-1 bankdagar
 • Startavgift350 kr
 • Fakturaavgift45 kr
 • UttagsavgiftNej
 • BetalningsanmärkningJa
 • Ansök med BankIDNej

Villkoren är ett urval av lånevillkoren hos Kredit365. Kontrollera alltid fullständiga villkor på kredit365.se.

Låna med betalningsanmärkning hos Kredit365

Kredit365 kan bevilja lån även om du har betalningsanmärkning.

En individuell bedömning görs av Kredit365. En betalningsanmärkning behöver inte innebära avslag..

För- och nackdelar med Kredit365

 • Enkelt och snabbt mikrolån
 • Betalningsanmärkning OK
 • Slipp UC för kreditupplysning
 • Öppet alla dagar i veckan
 • Lånebelopp
 • 2 000–5 000 kr
 • Ränta
 • 39.00 %
 • Löptid
 • 1 mån
 • Typ av lån
 • Långivare

Låneexempel: Låna 5 000 kr i 30 dagar. Uppläggningsavgift 350 kr, administrationsavgift 45 kr , nominell bunden ränta 39%, effektivränta 260%, totalt att återbetala 5 555 kr.

Det här är en högkostnadskredit Om du inte betalar tillbaka hela lånet riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Recension

Kredit365 omdöme

Kredit365 erbjuder SMS-lån och snabblån utan säkerhet. Du kan låna upp till 5 000 kronor och du får dina pengar samma eller nästkommande dag. Deras lån är en så kallad högkostnadskredit som endast borde användas i nödfall. Du kan få låna av Kredit365 även om du har betalningsanmärkning och du får svar på din ansökan direkt. Deras kundtjänst är öppen dagligen, även på helgerna, så att du alltid kan kontakta dem vid frågor och funderingar. Att låna pengar hos Kredit365 är ett snabbt och smidigt sätt att låna mindre belopp om du verkligen behöver pengarna riktigt snabbt och enkelt.

Hur lånar du pengar på Kredit365

Hos Kredit365 finns det möjlighet att få lån med betalningsanmärkning, vilket är något som många personer vill ha möjlighet till. Du får givetvis inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden, men så länge din skuld är betald kan du bli beviljad lån trots betalningsanmärkning. Det är en enkel process att ansöka om lån via Kredit365 och själva lånet är också enkelt att förstå. Du lånar mellan 2 000 och 5 000 kronor under cirka 30 dagar och får redan innan lånet är beviljat veta vilket exakt belopp du måste betala tillbaka. Inga dolda avgifter eller ränteförändringar förekommer vilket är tryggt att veta.

Det kan vara svårt att låna med betalningsanmärkningar, trots att din anmärkning kan vara ett par år gammal. En betalningsanmärkning fortsätter att synas på kreditupplysningen i tre år efter fullgjord betalning och någons ekonomi kan förändras mycket på några år. Därför gör Kredit365 en kreditbedömning där de ser till din nuvarande situation och betalningsmöjligheter och en betalningsanmärkning betyder inte automatiskt ett avslag. För att låna av Kredit365 fyller du snabbt i ansökan på webbsidan och får sedan svar direkt på skärmen. Det enda du behöver är ett BankID för att identifiera dig, har du inte detta kan du ringa till kundtjänst så löser de det på annat vis.

Hur fungerar det att låna på Kredit365

Det är ibland inte så enkelt att låna med betalningsanmärkning utan UC, men hos Kredit365 är det möjligt. Dessutom får du som söker om lån med betalningsanmärkning svar direkt. Kredit365 använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag vilket gör att du slipper många förfrågningar på din kreditupplysning från UC. Det kommer att underlätta om du i framtiden vill ta ett större lån via din bank då de alltid använder sig av UC vid kreditupplysningar. Många förfrågningar leder till en sämre kreditvärdighet så det är bra att hålla sina förfrågningar nere. Dessutom är det inte ett lån du måste betala länge på utan endast en månad.

Med tanke på att Kredit365 lånar ut små belopp under kort tid så är det ganska onödigt att få en förfrågan hos UC och därför använder de sig av ett annat företag för att bespara sina kunder bekymmer. Kredit365 ägs av ett norskt företag som heter Folkefinans och de är under tillsyn av Finansinspektionen i Sverige och likvärdigt i Norge. Du kan alltså tryggt låna pengar med betalningsanmärkning hos dem då de är ett betrott och kontrollerat företag. Tänk bara på att inte ta ett lån om du inte är säker på att du kan betala tillbaka då det kan leda till nya skulder hos Kronofogden.

Kundtjänst hos Kredit365

Kanske har du tidigare sökt på att låna pengar betalningsanmärkning via sökmotorer och liknande men inte hittat det du söker. På Kredit365 kan du låna små belopp trots betalningsanmärkning vilket inte är så vanligt. Dessutom kan Kredit365 skryta med en kundtjänst som har generösa öppettider. Du kan ringa Kredit365 på telefonnummer 08-522 945 00 eller skicka ett mejl till [email protected] om du har några frågor om vad de erbjuder eller om ett befintligt lån. De har också en välskriven FAQ-sektion där du hittar svar på många vanliga frågor. Kundtjänsten har öppet måndagar till fredagar klockan 08.00 till 18.00 och lördagar, söndagar och helgdagar klockan 10.00 till 15.00.

Om du letar efter ett ställe med SMS-lån där du kan låna fast betalningsanmärkning förekommer så ta en titt på Kredit365. De erbjuder små lån från 2 000 upp till 5 000 kronor som du betalar tillbaka inom en månad. Det går snabbt och smidigt att låna av dem och du får insyn i alla avgifter innan du lånar. De har en prislista där du kan se alla priser och sammanlagda återbetalningssummor beroende på vilket belopp du lånar, vilket gör att du slipper oväntade överraskningar. Kredit365 är ett bra alternativ om du har hamnat i ett akut nödfall och behöver pengar snabbt och lätt.

Villkor för att beviljas lån hos Kredit365

 • Du måste vara minst 18 år
 • Du måste ha en deklarerad inkomst
 • Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Kundomdömen


Lämna ett omdöme

Genom att skicka in ett omdöme godkänner du Lån-Betalningsanmärkning.se policy för personuppgifter som finns att läsa under Allmänna villkor. Om ditt omdöme är olämpligt eller framstår som stötande kan Lån-Betalningsanmärkning.se välja att inte publicera omdömet.

Laddar ...