Daypay

Lånevillkor hos Daypay

 • Ålderskrav20 år
 • InkomstkravDeklarerad inkomst
 • Utbetalning0-1 bankdagar
 • Startavgift300 kr
 • Fakturaavgift39 kr
 • UttagsavgiftNej
 • BetalningsanmärkningJa
 • Ansök med BankIDJa

Villkoren är ett urval av lånevillkoren hos Daypay. Kontrollera alltid fullständiga villkor på daypay.se.

Låna med betalningsanmärkning hos Daypay

Daypay kan bevilja lån även om du har betalningsanmärkning.

Din framtida betalningsförmåga och vad betalningsanmärkningen avser spelar stor roll hos Daypay..

För- och nackdelar med Daypay

 • Kan acceptera betalningsanmärkning
 • Snabba svar & utbetalningar
 • Helgöppet
 • Inga möjligheter att fritt välja löptid
Hög beviljandegrad
 • Lånebelopp
 • 1 000–20 000 kr
 • Ränta
 • 33.00 – 39.00 %
 • Löptid
 • 1–36 mån
 • Typ av lån
 • Långivare

Låneexempel: Låna 3000 kr i 30 dagar. 39% ränta. Totalt att återbetala inkl. alla avgifter 3437 kr.

Det här är en högkostnadskredit Om du inte betalar tillbaka hela lånet riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Recension

Daypay omdöme

Långivaren Daypay, som grundades år 2011, erbjuder enkla och snabba lån upp till 20 000 kronor med en återbetalningstid på maximalt 5 år. Självklart har Daypay tillstånd att bedriva utlåningsverksamhet ifrån Finansinspektionen och de följer även Konsumentverkets riktlinjer när det gäller ansvarsfull kreditgivning. Om du vill läsa mer om hur Daypay jobbar med ansvarsfull kreditgivning finns det en hel sida med information om ämnet på hemsidan. Att ansöka går smidigt direkt på webben, och svar på din ansökan får du omedelbart. Det som gör Daypay extra speciella är att de inte tar någon kreditupplysning hos UC på lån upp till 10 000 kronor.

Så fungerar Daypays lån

Som vi nämnde ovan erbjuder Daypay enkla lån där du som kund kan ansöka direkt på startsidan. När du anger hur mycket du vill låna kan du även se vilken återbetalningstid som gäller, samt hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad. Hos Daypay kan du inte välja återbetalningstid själv, men du kan självklart återbetala lånet när som helst utan extra kostnad. Du legitimerar dig enkelt med BankID i samband med din ansökan, och pengarna betalas ut omgående. Det går dessutom att ansöka om lån med betalningsanmärkning hos Daypay, vilket innebär att fler kunder kan vända sig till denna långivare.

Daypay anser inte att en betalningsanmärkning behöver betyda att kunden inte har en god ekonomi. Därför görs istället en individuell bedömning när man avgör om ett lån bör beviljas eller inte. Att låna med betalningsanmärkningar är faktiskt inte särskilt svårt i dagsläget, då allt fler långivare som till exempel Daypay inte bryr sig om anmärkningar från det förflutna. Det är den nuvarande ekonomin som är viktigast när långivaren bedömer en kunds kreditvärdighet. Dock är det vanligt att kraven för mindre lån är lägre än för större lån. Det kan dock fortfarande vara ganska svårt att ansöka om privatlån med betalningsanmärkning.

Kreditupplysning, utbetalning och återbetalning

Om du är intresserad av att låna med betalningsanmärkning utan UC är ett mindre lån hos Daypay ett alternativ, eftersom de inte tar kreditupplysning hos UC vid lån upp till 10 000 kronor. Vill du däremot låna mellan 10 000 - 20 000 kronor måste en upplysning hos UC registreras. Utbetalning av lånet sker inom en timme om ansökan blir godkänd, alla dagar i veckan, om du har ett konto hos Swedbank eller Handelsbanken. Annars får du pengarna på kontot samma vardag om din ansökan beviljas innan klockan 14.00, eller senast följande vardag. Ansök om lån med betalningsanmärkning svar direkt hos Daypay!

Lånet betalas tillbaka antingen via e-faktura eller autogiro, och båda alternativen är helt kostnadsfria. E-faktura gäller för mindre lånebelopp och autogiro för lån upp till 20 000 kronor. Att kunna betala tillbaka med autogiro är extra smidigt eftersom du då slipper hålla reda på förfallodatum och fakturor. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på kontot när beloppet ska dras. Självklart kan du betala tillbaka din skuld i förtid om du har möjlighet. Att låna pengar med betalningsanmärkning hos Daypay är enkelt och smidigt, oavsett om det kommer till ansökan, utbetalning och återbetalning.

Kundtjänst och öppettider

Om du behöver hjälp med din ansökan, eller om du har frågor om vad som gäller om du vill låna pengar betalningsanmärkning kan du kontakta Daypays trevliga kundservice. Denna når du smidigt med hjälp av tre olika kontaktsätt: live chatt, telefon eller mejl. Det finns även möjlighet att skicka ett vanligt brev till supporten. Att erbjuda så många olika kontaktsätt är ovanligt bland långivare idag, det visar verkligen Daypays service till sina kunder. Kundtjänsten finns dessutom tillgänglig alla dagar i veckan, året om. Öppettiderna som gäller är måndag till fredag mellan klockan 09.00-19.00, och lördag till söndag mellan klockan 11.00-18.00.

En annan sak som får Daypay att sticka ut från mängden är deras omfattande och informativa avdelning för vanliga frågor och svar. Denna hittar du i menyn allra längst ner på sidan, tillsammans med villkor och policyn. Här finner du svar på frågor gällande allt gällande ansökan, utbetalning och fakturor. Även du som vill låna fast betalningsanmärkning kan hitta hjälpsamma svar. Det är få långivare som erbjuder en så väl utformad FAQ-avdelning, som är enkel att hitta svaren i. I övrigt är Daypays hemsida mycket tydlig och lätt att begripa och all information du behöver finns till ditt förfogande.

Villkor för att beviljas lån hos Daypay

 • Du måste vara minst 20 år gammal.
 • Det finns ett inkomstkrav mellan 50 000 - 150 000 kronor per år, beroende på lånebelopp.
 • Du måste genomgå och klara en sedvanlig kreditprövning.

Kundomdömen


Lämna ett omdöme

Genom att skicka in ett omdöme godkänner du Lån-Betalningsanmärkning.se policy för personuppgifter som finns att läsa under Allmänna villkor. Om ditt omdöme är olämpligt eller framstår som stötande kan Lån-Betalningsanmärkning.se välja att inte publicera omdömet.

Laddar ...