Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss är det enklaste att skicka ett e-post till [email protected]. Alla mejl svaras normalt inom 24 timmar beroende på hur mycket beläggning vi har.

Feedback och synpunkter

Har du stött på ett problem på webbplatsen eller har förslag på hur vi kan förbättra innehåll och funktioner? Vi tar mer än gärna emot tips från våra besökare och användare.

Våra ambitioner är att uppdatera lån, långivare och information dagligen så att den är så korrekt och relevant som möjligt. Ibland händer det dock att vi inte hinner med eller har råkat missat när långivare har ändrat sina villkor och lån. Upptäcker du att något inte stämmer får är vi superglada om du skickar oss ett mejl och berättar det för oss!

Samarbeten och annonsering

Representerar du ett bolag inom långvining eller kreditgivning och vill att vi på Lån-Betalningsanmärking.se ska lista ert bolag? Kontakta oss och beskriv era önskemål så kan vi givetvis ta en titt och se vilka möjligheter som finns.

Vill du annonsera på Lån-Betalningsanmärkning.se är du också välkommen att skicka ett mejl till oss. Vi får mycket förfrågningar och kan inte lova att vi har möjlighet att släppa in all annonsering som erfterfrågas. Vi ställer höga krav på vår sajt och har ambitionen att tjänsten ska vara så användarvänlig och ren som möjlig från annonser som möjligt.